min morgon..

Aja , idag vaknade man bredvid väldens roligaste och bästa vän Caprifol (vill va anonym..) , vi har haft super skoj de senaste dagarna jag varit här , de negativa när jag vaknade var att jag kände att jag hade sjukt ont i halsen!!
Min ända tanke va KAASTROFFFF jag måste vara frisk , jag vill inte bli sjuk nu när de börjar bli så fint väder och speciellt inte halsfluss för de tycker jag är hemskt jobbigt , tycker du också de?
Att vara förkyld däremot eller lite febrig är helt okej för då kan man sitta hemma och mysa utan att må speciellt JÄTTE dåligt , men att må illa och ha ont i halsen är bah katastrof...
Idag åker man hem ;/
Lite tråkigt men ändå inte saknar ju folket där hemma , men kommer också sakna folket här.
Men men dagarna kommer och dagarna går , hur har er morgon varit?

Kram Bubbles :)<3

kommentarer = tummen upp

Oj vad roligt , har fått ganska många besökare så så sjukt kort tid , har haft bloggen i en timme och några min och har redan över 10 kommentarer , riktigt riktigt roligt , tipsa så många ni kan så blir de förhoppningsvis fler kommentarer och ett större smile på min lilla mun :)<3
Jag ska försöka vara så aktiv jag kan men nu i början kommer de förmodligen gå lite segt pgr jag är lite upptagen men annars ska de nog gå bra , hoppas jag ..
Nu undrar jag om ni vill jag ska göra ett litet inlägg där jag svarar på lite frågor om mig själv? <3

Kram Bubbles :)<3

Första inlägget ;'o

Detta är mitt första inlägg , jag har igentligen ingen aning om hur detta fungerar så jag väljer att testa mig fram lite , min blogg ser sjukt trist och tråkig ut men de är bara för att jag inte har en blekaste aning om hur man ändrar på de , OJDÅ  just nu ser jag något som heter Design , aja får väl hoppas att de är de...
Jag ska göra mitt bästa för att göra denna bloggen till en så intressant blogg som möjligt och jag ska självklart försöka vara så aktiv som möjligt.

Kram Bubbles :)<3

Välkommen till min nya blogg!

Som sagt välkommen till min blogg :)
Jag har precis gjort ett inlägg om vad som ska hända här på min lilla blogg , naturligtvis så klumpig som jag är upptäckte jag inte att man skulle skriva detta först , aja vi överlever.

Kram Bubbles :)<3

RSS 2.0